Vi er igang med at få installeret Dankort betaling, men indtil videre har vi bankoverførsel.
Alle priser er i DKK og incl. moms
  Søg vare
  Opret konto
  Log på
Indkøbskurv
Du har nu 0 varer i kurven
Varekatalog
     3D kort
     Bånd & snor
     Julevarer
     Maling & lak
     Perler
     Scrapbooking
     Smykkedele
     Stickers
     Træartikler
Anden information
     Inspiration
     Kontakt Os
Handelsbetingelser
Enkel og sikker handel
Alle handler foretaget via denne hjmmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Dorthes Hobbystue
Lille Torv 14
3700 Rønne
Tlf.: (+45) 56 95 94 49
CVR-nr: 19 10 54 31

Åbningstider for kontakt:
Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 12:00

Priser
Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms. Vi forbeholder os dog ret til prisændringer og tager forbehold for trykfejl.

Ordrebekræftelse
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil hurtigst muligt modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).

Du kan altid følge din ordrestatus ved at gå ind på din medlemskonto.

Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel, vil være gældende i 10 dage fra ordredato, herefter annulleres de automatisk, såfremt vi ikke har modtaget forudbetalingen.

Betaling
Hos Dorthes Hobbystue kan du vælge at betale med forudbetaling eller med Dankort via internettet.

Dankort
Dorthes Hobbystue anvender en betalingsgateway fra Fribetaling.dk der er ejet og drives af DIBS A/S. Du indtaster dine kortoplysninger via en sikker forbindelse som er testet af PBS og alle kortdata sendes krypteret.

Når du vælger at betale med Dankort, trækker vi først ordrebeløbet, når varerne er afsendt til dig. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til det nye ordrebeløb. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner. Her skal oprettes en ny ordre på de ekstra vare som ønskes. Dorthes Hobbystue vil så, så vidt det er muligt, forsøge at sampakke ordrene, således at fragten minimeres mest muligt.

Forudbetaling
Ved forudbetaling overføres beløbet til:

Nordea
Reg. nr.: 0650
Kontonr.: 6500181271

Husk at oplyse ordrenummer fra ordrebekræftigelsen.

Efterkrav tilbydes ikke.
Dorthes Hobbystue tilbyder ikke længere at sende pr. efterkrav. Dette skyldes at det ofte bliver misbrugt ved at der f.eks. bestilles i andres navn.

Udsolgte varer
Vi ajourfører ikke vores lagerbeholdning på hjemmesiden, da de varer vi har på hjemmesiden også sælges i vores butik i Rønne. Derfor tager vi forbehold for udsolgte varer. Hvis du har betalt med Dankort reducerer vi beløbet inden vi trækker det. Har du betalt med forudbetaling tilbagefører vi differencen. Har vi udsolgt af en vare prøver vi først at kontakte dig pr. telefon eller email for at finde en fornuftig løsning, f.eks. med henblik på en erstatningsvare.

Levering i Danmark
Normalt bliver alle varer afsendt i løbet af 1-2 arbejdsdage. Enkelte varer kan have længere leveringstid. Ved længere end normal leveringstid, vil vi forsøge at kontakte dig via telefon eller email.
Dorthes Hobbystue sender alle varer med PostDanmark og efter deres gældende takster. Hvis der vælges forendelse som brev ydes der ikke forsikring på leveringen, da Postdanmark kun yder denne forsikring på postpakker.

Levering udenfor Danmark
Al levering til lande udenfor Danmark skal aftales individuelt med Dorthes Hobbystue. Kontakt derfor Dorthes Hobbystue pr. telefon: (+45) 56 95 94 49 eller email: post@dorthes-hobbystue.dk

Reklamationsret
Vi pakker og afsender din ordre så hurtigt som muligt. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med de varer, du modtager. Derfor anbefaler vi, at du undersøger dine varer for fejl og mangler, før ibrugtagning. Det vil sige at emballagen ikke er brudt, og at produktet ikke har været anvendt. Du har, efter købeloven, reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte Dorthes Hobbystue.

Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varerne returneres i original emballage, og en evt. beskyttende emballage, må ikke være brudt. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du har brugt varen. Der ydes INGEN fortrydelsesret på varer, der fremstilles eller tilpasses efter kundens individuelle behov eller varer der er hjemtaget på bestilling. 
Du betaler selv for fragten, når du returnerer varen i UBRUGT OG SALGSBAR STAND, senest 14 dage efter du modtog varen. Husk venligst at informere Dorthes Hobbystue inden varerne sendes retur i forsvarlig emballage. Det vil lette vores ekspedition, hvis du samtidig oplyser os dine oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger: Bankens navn, registreringsnummer (4 cifre) og kontonummer (10 cifre). Du kan sende den tilbage på adressen: Dorthes Hobbystue, Lille torv 14, 3700 Rønne. Du kan ikke sende varer tilbage til Dorthes Hobbystue pr. efterkrav.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for din fortrydelsesret. Den fragt du har betalt, da du modtog varen, refunderes ikke.
Dorthes Hobbystue  €  Lille Torv 14, 3700 Rønne  €  (+45) 5695 9449  €  CVR: 19105431
-x-